Cursussen

Zelf leren cider maken

Vind je het leuk om zelf cider te leren maken? Alleen of met een groep? Lees dan verder op deze pagina!

Cidermakerij Het Hamerstuk biedt 2 verschillende cursussen aan:

  1. Cider maken in 1 dag. Basiscursus waarin je op een mooie locatie in 1 dag leert hoe je zelf cider kunt maken. Deze eendaagse cursus kunnen we op verzoek door het hele land geven, op een eigen locatie naar keuze. Daarnaast bieden we de eendaagse cursus periodiek aan in Lent (bij Nijmegen). Informatie over deze cursus kun je opvragen via het contactformulier.
  2. Een 3-daagse cursus cider maken. Deze cursus wordt op verschillende momenten in het jaar verzorgd in samenwerking met De Fruithof in Frederiksoord (Drenthe). Meer informatie vind je op https://fruithof-frederiksoord.nl/cursus-zelf-cider-maken/. Daarnaast is het mogelijk om de 3-daagse voor groepen ook op een andere locatie naar keuze te organiseren.

Je kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor een cursus. We zijn flexibel in locatie en tijd en kunnen naast de bovengenoemde 2 opties ook een andere vorm aanbieden, zoals een ‘spoedcursus’ in een dagdeel of een combinatie van cursus en bezoek aan een cidermakerij.