Wie schenkt?

We werken samen met een aantal partijen die onze passie voor mooie, eerlijke wijn en ciders delen. De wijnen en ciders van Het Hamerstuk worden geschonken, gepromoot of verkocht door de volgende partners:

Restaurant De Limus in Nijmegen, bekend om de combinatie van ‘spijs’ met meer dan wijn, onder andere (onze) cider. Onder bezielende leiding van chef en eigenaar Manuel en chef kok Chiel.

http://www.delimus.nl

Restaurant Puur Sanh in Berg en Dal. Met Sarah en Stijn heeft dit restaurant 2 sommeliers aan het roer.

http://www.puursanh.nl

Restaurant Witlof in Nijmegen, ook één van onze persoonlijke favorieten! Met de altijd vrolijke Jurgen en Rian.

www.restaurantwitlof.nl

Restaurant De Portier in het prachtige Poortwachtershuis aan het Kelfkensbos in Nijmegen. Heerlijke keuken en een prachtige wijnkaart.

Bierbrigadier in Nijmegen, bierspeciaalzaak met ook een mooi assortiment cider.

www.debierbrigadier.nl/vestigingen/nijmegen/

Café en lunchroom aan de rand van het Goffertpark. Met een heerlijk terras. Van de enthousiaste ondernemers Alwin en Ellen.

InEten wordt gerund door kok Nienke van Hunen. Ze biedt kwaliteitscatering in de omgeving van Nijmegen. Haar gerechten gaan goed samen met onze wijnen en ciders.

http://www.ineten.nl

Bierhuis met groot assortiment speciaalbieren in het centrum van Nijmegen, met ‘cider to go’ voor in het park.

www.bierhuysdenvlegel.nl

Crêpes Nomades van Thierry Guerin maakt tradionele Franse crêpes en galettes vanuit een prachtige Citroën HY bus.

http://www.crepesnomades.nl

De ThiemeLoods in Bottendaal, Nijmegen, is een heerlijke plek met terras en feestlocatie. Met enthousiasme gerund door Remy Angel.

http://www.thiemeloods.nl

CiderLab van Mark van der Veek biedt lokale Nederlandse cidermakers een platform. Je vindt er onze ciders en nog vele andere. Een bezoek van de site zeker waard!

http://www.ciderlab.nl

Appels en Peren is een heerlijke ciderspeciaalzaak aan de rand van het centrum in Amsterdam. Meer dan ruim assortiment ciders uit alle windstreken.

Lunchroom en speciaalzaak hartje centrum Amsterdam waar alles om appels draait. Heerlijke lunchkaart en mooie (appel)producten in een frisse zaak.

http://www.pommepomme.nl