Boek Ambachtelijke cider

Nieuw boek: Ambachtelijke cider in Nederland. Over cider als natuurproduct. Het boek beschrijft in 140 pagina’s wat we verstaan onder ambachtelijke cider en waarom die smaakvoller is, de geschiedenis van appels en cider in Nederland, de smaak van Nederlandse cider, hoe je van Nederlandse appels heerlijke cider kunt maken, het organiseren van je eigen ciderproeverij, een handig stappenplan om zelf cider te maken, een beschrijving van een aantal leuke ciderspeciaalzaken en persoonlijke portretten van 8 ambachtelijke cidermakers.

Het boek kost 25 euro. Ophalen in Lent is gratis. Voor het verzenden van een enkel boek wordt 5 euro gerekend (brievenbuspakketje); het verzenden van meerdere boeken tegelijk kan voor 7,50 euro (tot 10kg). Verzenden naar België kan ook voor 10 euro.

“Interessant en leuk om te lezen, prachtig opgemaakt en met supermooie foto’s. Als cadeau voor jezelf, of voor een ander.”

Om het boek te bestellen kun je onderstaand formulier invullen en versturen. Je ontvangt dan een betaalcode per mail. Zodra de betaling door ons ontvangen is, versturen we het boek:

Mocht je meerdere exemplaren zakelijk willen bestellen, neem dan even contact met me op via het contactformulier in het hoofdmenu.

Opmaak van het boek door Hanne Hoogendam en foto’s door Eelco van Wieringen.